fbpx

Generhvervelse af kørekort i Hornbæk

Nedenfor kan du læse mere om generhvervelse af kørekort efter kørselsforbud og se vores sammensatte prispakke inden for særlig køreundervisning i Hornbæk.

Særlig køreundervisning

8 teorilektioner

90 min.

8 kørelektioner på vej
Licens til online teori
Leje af skolevogn til køreprøve
Politiets prøvegebyr på 890 kr.
Total:
8.900 kr.

Generhvervelse af kørekort efter kørselsforbud i Hornbæk

Har du haft kørekort i mindre end 3 år og har fået et kørselsforbud, gælder der helt særlige regler.

For at du kan få dit kørekort igen, skal du gennemføre en særlig køreundervisning. Helt præcist skal du have 8 lektioner teori og 8 lektioner i kørsel på vej. Hver lektion har en varighed af 45 minutter.

Efter den særlige køreundervisning skal du bestå en kontrollerende køreprøve.

Pakkeprisen indeholder alt det, der som minimum kræves, for at du kan få dit kørekort tilbage efter et kørselsforbud, inkl. politiets prøvegebyr på 890 kr.

Skyldes frakendelsen spiritus- eller narkokørsel, er det et lovkrav, at du har gennemgået et ANT-kursus (kursus om alkohol, narko og trafik), inden du går op til køreprøven.

Køreskolen Hornbæk hjælper dig videre

Vil du finde ud af, hvornår du kan begynde på at tage kørekort? Er du usikker på hvor mange køretimer, du har brug for? Eller er du i tvivl om, hvordan du skal generhverve dit kørekort? Ring eller skriv, hvis du har spørgsmål – så hjælper vi med at finde svarene og kan vise dig den løsning, der passer bedst til dig.