fbpx

Generhverv i hornbæk

Nedenfor kan du læse mere om generhvervelse af kørekort i Hornbæk og se vores sammensatte prispakke inden for den kontrollerende køreprøve.

Kontrollerende køreprøve-pakke

Køretime

90 minutter

Licens til online teori

4 måneders adgang

Køretime før køreprøve

45 min.

Leje af skolevogn til køreprøve
Politiets prøvegebyr på 890 kr.
Total:
4.999 kr.

Generhverv af kørekort efter frakendelse i Hornbæk

Er du blevet frakendt kørekortet, betinget eller ubetinget, skal du bestå en kontrollerende køreprøve for at få kørekortet tilbage. I den forbindelse er det en god idé at få genopfrisket den teoretiske viden om færdselsloven og de praktiske kørefærdigheder, inden du går op til prøven.

For at give dig de bedste forudsætninger for at bestå den kontrollerende køreprøve har vi sammensat en pakke, hvor du får opdateret både teori og praktik.

I pakkeprisen er der inkluderet licens til onlineteori, men du er også velkommen til at deltage i vores almindelige teoriundervisning hver tirsdag eller torsdag aften.

Hvordan dit forløb skal være, aftaler vi sammen, så det passer bedst ind i din travle hverdag.

Skyldes frakendelsen spirituskørsel, er det et lovkrav, at du har gennemgået et ANT-kursus (kursus om alkohol, narko og trafik), inden du går op til køreprøven.

Køreskolen Hornbæk hjælper dig videre

Vil du finde ud af, hvornår du kan begynde på at tage kørekort? Er du usikker på hvor mange køretimer, du har brug for? Eller er du i tvivl om, hvordan du skal generhverve dit kørekort? Ring eller skriv, hvis du har spørgsmål – så hjælper vi med at finde svarene og kan vise dig den løsning, der passer bedst til dig.