Generhvervelse af kørekort

Generhvervelse af kørekort efter frakendelse

Er du blevet frakendt kørekortet, betinget eller ubetinget, skal du bestå en kontrollerende køreprøve for at få kørekortet tilbage.

I den forbindelse er det en god ide at få genopfrisket den teoretiske viden om færdselsloven og de praktiske kørefærdigheder, inden du går op til prøven.

For at give dig de bedste forudsætninger for at bestå den kontrollerende køreprøve har vi sammensat en pakke, hvor du får opdateret både teori og praktik.

I pakkeprisen er der inkluderet licens til onlineteori, men du er også velkommen til at deltage i vores almindelige teoriundervisning hver tirsdag aften.

Hvordan dit forløb skal være, aftaler vi sammen, så det passer bedst ind i din travle hverdag.

Skyldes frakendelsen spirituskørsel, er det et lovkrav, at du har gennemgået et ANT-kursus (kursus om alkohol, narko og trafik), inden du går op til køreprøven.

Kontrollerende køreprøve-pakke

  • Dobbelt kørelektion - 90 min.
  • Licens til online teori
    4 måneders adgang
  • Kørelektion før køreprøve - 45 min.
  • Leje af skolevogn til køreprøve
  • Politiets prøvegebyr på 890 kr.
  • Pakkepris
    4.599 kr.

Se tilbud på særlig køreundervisning i forbindelse med kørselsforbud

Køreskolen Hornbæk hjælper dig videre

Vil du finde ud af, hvornår du kan begynde på at tage kørekort? Er du usikker på, hvor mange køretimer, du har brug for? Eller er du i tvivl om, hvordan du skal generhverve dit kørekort? Ring eller skriv, hvis du har spørgsmål – så hjælper vi med at finde svarene og kan vise dig den løsning, der passer bedst til dig.